Juul 3 - Nieuws

SINTERKLAAS SURPRISE WORKSHOPS

De SINTERKLAAS SURPRISE WORKSHOPS voor 2018 zijn inmiddels helemaal volgeboekt.

Uiteraard helpen wij u graag op weg met surprise tips, surprise ideeën en alle benodigdheden om te komen tot de leukste surprises.

Ook voor leuke kadootjes bent u van harte welkom bij JUUL op de Julianalaan!

Er zijn zelfs nog enkele kant-en-klare surprises te koop, dan hoeft u alleen nog het cadeau en het gedicht te regelen….

Wij wensen u allemaal een fijne pakjesavond toe!

Graphite Line - schitterende potloden van Caran d'Ache

Meer dan 120 verschillende schoolagenda's!

Wist u dat wij meer dan 120 verschillende schoolagenda’s hebben? Van Dylan Haegens tot Voetbal International en van Fokke & Sukke tot de studieagenda.

Al vele tientallen jaren (eerst bij De Roos en sinds 2008 bij JUUL!) voeren wij complete schoollijnen en zijn wij bekend als dé regionale schoolcampus.

Niet alleen voor schoolagenda’s maar ook voor een blanco A4 schrift, een doezelaar, een kompasroos of een speciale passer ben je bij ons aan het juiste adres.

Geniet mee van de nieuwste trends en hulpmiddelen, want we willen natuurlijk wel dat je succesvol bent!

Heb je vragen over een internationale studie? Kom langs op zaterdag en vraag aan Sascha hoe leuk het is op de IBMS (International Business Management Studies) op de Hoge School van Amsterdam.

JUUL bestaat 10 jaar!

Op 1 februari 2018 bestaat JUUL alweer 10 jaar! En dat is reden voor heel veel leuks!!!

GRATIS workshops, spetterende aanbiedingen en bijna een week lang demo’s en presentaties door onze creatieven en leveranciers!!!

Juul 10 jaar

Lees meer

Brushmarkers

JUUL is natuurlijk gek op tekenen en kleuren, dat is geen nieuws…… Maar de nieuwe collecties met Brushmarkers zijn voor velen een belevenis.

Nergens in de regio treft u meer merken en kleuren aan dan bij ons. Van de merken Faber-Castell, Talens, Pentel, Caran d’Ache en Winsor & Newton hebben wij brush markers in het assortiment.

Diverse merken leveren de brush stiften in sets, van enkele merken hebben wij de stiften echter ook los in het assortiment. Deze stiften worden op verschillende manieren gebruikt en met verschillende technieken. Zowel professioneel als creatief bij ontwerpen of bijvoorbeeld handlettering. Uiteraard compleet met marker-bloks en een creatief advies!

Brushmarkers

 

Dopper

In juni 2011 is JUUL in zee gegaan met De Dopper.

Een leverancier van hippe drinkflessen met een bijzonder goede formule… Per dag worden er in Nederland zo’n 500.000 stuks plastic drinkflesjes weggegooid en dat levert natuurlijk een gigantische afvalberg op. De Dopper is fabrikant van een duurzame drinkfles met veel pluspunt. Zo kunt u drinken uit het tuutje, kunt u de hals eraf schroeven en heeft u een beker, en mede hierdoor is de drinkfles eenvoudig te openen en ook prima te reinigen.

Lees meer

  • 1
  • 2